Zatezanje kože LICA i TELA

Mezoniti - zatezanje kože

Zatezanje kože LICA i TELA

FEJSLIFTING za 21.vek – TENZIONE MEZONITI H-LIFT za ZATEZANJE i PODIZANJE kože lica (podbradka, jagodica, gornjih kapaka, čela) i celog vrata (i dekoltea)

Nano Klinika BRANT u prilici je da vam ponudi jedinstvenu intervenciju po tehnici izvođenja i NANO-materijalima – ZATEZANJE i PODIZANJE kože lica, jagodica, gornjih kapaka, podbradka i vrata sa TENZIONIM H-LIFT nitima!

TENZIONE MEZONITI H-LIFT su NAJNOVIJI PROIZVOD VISOKE TEHNOLOGIJE U SLUŽBI LEPOG, JEDROG i MLADOLIKOG IZGLEDA! Proizvođač- Biotehnološka korporacija iz Južne Koreje preporučuje primenu ovih mezoniti za:

– ZATEZANJE OPUŠTENE KOŽE LICA, VRATA I TELA

– REDEFINICIJU FACIJALNIH KONTURA

– REVITALIZACIJU I POVRATAK TONUSA KOŽNIH POTKOŽNIH TKIVA

Mogu se koristiti sa odličnim rezultatima na celom licu – čelu, jagodicama, oko očiju, za gornje kapke, u predelu brade i linije donje vilce, za podbradak i na – gornjoj, srednjoj i donjoj trećini vrata i dekoltea i u predelu kože i potkožnih tkiva – grudi, stomaka, ruku, bedara. Rezultat je – zatezanje,podmlađivanje, popunjavanje i učvršćenje tretirane regije.

Zahvaljujući svom sastavu (biokompatibilni resorptivni polimer) i specijalnom dizajnu sa bodljama ove mezoniti više nego druge mezoniti stimulišu – angiogenesu, autoprodukciju fibroblasta, formiranje kolagenih i elastičnih vlakana uz posledično unapređenje tonusa, zategnutosti i blistavosti kože potkožnih tkiva (više informacija o face liftingu mezonitima).

Šta se dešava u tkivu nakon postavljanja TENZIONE H-LIFT MEZONITI: Morfohistološki se uočava već u prvih 7 dana uvećanje broja fibroblasta, povećanje kapilarne krvne mreže (angiogenesis) i sledstvena permanentna hiperemija, prokrvljenost tkiva. Posle 40 dana mastociti se intetzivno grupišu oko malih bodlji na mezonitima uz dalje uvećanje broja fibroblasta i reizgradnje krvne mreže, a što su faktori koji su ključni za obnavljanje kolagenih i elastičnih vlakana u nedljama koje slede! Protokom vremena zapaža se i uvećanje debljine fibrofilamenata koju prati dinamična ćelijska aktivnost oko mezoniti. Nakon godinu dana morfohistološki se mogu se konstatovati nova kolagena vlakna, nova elastična vlakna, povećana gustina vaskularne mreže krvnih sudova, povećanje nivo lokalne hijaluronske kiseline u matriksu i restauracija (matrix ingineering) cele tretirane regije kao posledica prisustva mezoniti.

Glavni sastojak H-LIFT MEZONITI je biokompatibilni i biorazgradivi (resorptivni) – PDX polimer, a prisustvo malih bodlji je esencijalno za interakciju mezoniti i okolnih tkiva i sve procese koji su opisani.

Zašto su TENZIONE H – LIFT MEZONITI jedinstvene i tako efikasne? Ono što ih razlikuje od drugih mezoniti koje se danas proizvode u svetu je:

– prisustvo bodlji odgovarajuće dužine

– broj bodlji po santimetru dužine

– ugao pod kojim su bodlje postavljene

– prostorna distribcija mezoniti u tkivu i

– hemijski sastav

Broj TENZIONIH H-LIFT MEZONITI koji se plasira zavisi od regije lica i kreće se – od 2 do 8 po regiji!

POSTIGNUTI EFEKAT ZATEZANJA I PODIZANJA KOŽE TRAJE DO 30 DO 40 MESECI

Intervenciju izvode hirurzi. Intervencija traje oko 40 minuta u lokalnoj anesteziji. Intervencija je bez ožiljaka i bez procesa zarastanja – postoji blagi otok i eventualno manji hematomi.

Nano Klinika BRANT

Kontakt

BRANT 1

Takovska 5. 11000
Beograd,

+381 69 737 500

BRANT 2

Bulevar Oslobođenja 267
Beograd

+381 60 7 333 777

Radno vreme

Pon - Petak
09:00 - 20:00
Subota
10:00 - 15:00

Saveti naših Estetskih hirurga:
Sve što ste želeli da pitate u vezi Estetske hirurgije: