Popusti

POPUSTI u 2024. god.

mezoniti-beograd-estetska-hirurgijaFEJSLIFTING za 21.VEK - TENZIONE MEZONITI H-Lift za zatezanje i podizanje kože lica, jagodica, gornjih kapaka, podbradka, vrata i dekoltea - 1 nit 55 EU umesto 70 EU

TENZIONE MEZONITI H-LIFT su NAJNOVIJI PROIZVOD VISOKE TEHNOLOGIJE U SLUŽBI LEPOG, JEDROG i MLADOLIKOG IZGLEDA! Proizvođač- Biotehnološka korporacija iz Južne Koreje preporučuje primenu ovih mezoniti za:

- ZATEZANJE OPUŠTENE KOŽE LICA, VRATA I TELA

- REDEFINICIJU FACIJALNIH KONTURA

- REVITALIZACIJU I POVRATAK TONUSA KOŽNIH POTKOŽNIH TKIVA

Mogu se koristiti sa odličnim rezultatima na celom licu - čelu, jagodicama, oko očiju, za gornje kapke, u predelu brade i linije donje vilce, za podbradak i na - gornjoj, srednjoj i donjoj trećini vrata i dekoltea i u predelu kože i potkožnih tkiva - grudi, stomaka, ruku, bedara. Rezultat je - zatezanje, podmlađivanje, popunjavanje i učvršćenje tretirane regije.

Zahvaljujući svom sastavu (biokompatibilni resorptivni polimer) i specijalnom dizajnu sa bodljama ove mezoniti više nego druge mezoniti stimulišu - angiogenesu, autoprodukciju fibroblasta, formiranje kolagenih i elastičnih vlakana uz posledično unapređenje tonusa, zategnutosti i blistavosti kože potkožnih tkiva.

Šta se dešava u tkivu nakon postavljanja TENZIONE H-LIFT MEZONITI: Morfohistološki se uočava već u prvih 7 dana uvećanje broja fibroblasta, povećanje kapilarne krvne mreže (angiogenesis) i sledstvena permanentna hiperemija, prokrvljenost tkiva. Posle 40 dana mastociti se intetzivno grupišu oko malih bodlji na mezonitima uz dalje uvećanje broja fibroblasta i reizgradnje krvne mreže, a što su faktori koji su ključni za obnavljanje kolagenih i elastičnih vlakana u nedljama koje slede! Protokom vremena zapaža se i uvećanje debljine fibrofilamenata koju prati dinamična ćelijska aktivnost oko mezoniti. Nakon godinu dana morfohistološki se mogu se konstatovati nova kolagena vlakna, nova elastična vlakna, povećana gustina vaskularne mreže krvnih sudova, povećanje nivo lokalne hijaluronske kiseline u matriksu i restauracija (matrix ingineering) cele tretirane regije kao posledica prisustva mezoniti.

Glavni sastojak H-LIFT MEZONITI je biokompatibilni i biorazgradivi (resorptivni) - PDX polimer, a prisustvo malih bodlji je esencijalno za interakciju mezoniti i okolnih tkiva i sve procese koji su opisani.

Zašto su TENZIONE H - LIFT MEZONITI jedinstvene i tako efikasne? Ono što ih razlikuje od drugih mezoniti koje se danas proizvode u svetu je:

- prisustvo bodlji odgovarajuće dužine

- broj bodlji po santimetru dužine

- ugao pod kojim su bodlje postavljene

- prostorna distribcija mezoniti u tkivu i

- hemijski sastav

Broj TENZIONIH H-LIFT MEZONITI koji se plasira zavisi od regije lica i kreće se - od 2 do 8 po regiji!

POSTIGNUTI EFEKAT ZATEZANJA I PODIZANJA KOŽE TRAJE DO 30 DO 40 MESECI

Intervenciju izvode hirurzi. Intervencija traje oko 40 minuta u lokalnoj anesteziji. Intervencija je bez ožiljaka i bez procesa zarastanja - postoji blagi otok i eventualno manji hematom.

mezoniti

MEZONITI 3D - FEJS LIFTING za 21. VEK - ZATEZANJE i PODIZANJE KOŽE u predelu LICA, DONJE VILICE, PODBRADKA sa - 3D MEZONITIMA 3D po ceni od 40 EU umesto 50 EU za 5 mezoniti

Metoda zatezanja i podmlađivanja lica - mezonitima je metoda koja zadnjih godina beleži veliku popularnost širom sveta, od Rusije, Koreje, Australije, Japana, do Amerike i Evrope.

Mezoniti 3D su specijalno dizajnirane niti od biorazgradivog materijala. Mezonitima je tokom jednostavne, precizne i kratke intervencije, moguće zategnuti i podmladiti opuštenu i naboranu kožu - lica, čela, jagodica, podbradka, vrata, dekoltea i pojednih regija na telu!

Metoda zatezanja i podmlađivanja lica - mezonitima je metoda koja zadnjih godina beleži veliku popularnost širom sveta!

To je neoperativni i neagresivni face - lifting, sa dugotrajnim efektom koji se može više puta ponoviti u odrećenim vremenskim intervalima. Preteča ovoj metodi jesu čuvene zlatne (i platinaste) niti koje su u Estetsku hirurgiju prvi put uvedene u Rusiji. Ubrzo su postale popularne i u Evropi i Americi. Ova ingeniozna ideja bitno je unapređena uvođenjem u praksu sasvim nove vrste niti - nazvane „riblja kost“ (niti koje čitavom svojom dužinom imaju fine zubce pod uglom kao riblja kost)- koju je opet u Rusjii krajem devedesetih godina prošlog veka uvela u praksu dr Marlena Andreevic Sulamanidze. Ove su niti na Zapadu nazvane Aptos (od Anti - Ptosis- „protiv pada“)! Na dobrim iskustvima upotrebe ovih niti pojavilo se nekoliko modifikacija u Americi (Contour niti), Španiji (Silhouete niti) i Italiji (Happy lift sistem niti). Novi proizvođači doneli su veoma korisne modifikacije i inovacije.

Mezoniti 3D je u Estetsku hirurgiju zvaničn uveo dr Kwon Han iz Južne Koreje pre 7 godina (predhodno su 8 godina rađene kliničke studije) - i nazvao je Ultra V- Lift ili 3D mezoniti kako ih popularno zovu! Novina koju je donela ova metoda zasniva se na ideji korišćenja mnogo tanjih niti od svih gore pomenutih, koje su unapređenom tehnologijom (nanotech) napravljene od – biorazgradivog materijala - Polidoxanona. Ovaj materijal je inače godinama poznat i korišćen u hirurgiji kao konac za šivenje potkožnog tkiva (koji se vremenom razlagao u tlivu), ali je posebnom nanotehnološkom obradom unapređen i tako dizajniran da bi dobio nove osobine - duže zadržavanje u tkivu radi stimulativnog efekta i povećane čvrstine kako bi se lako uvodio pod kožu. Ovaj materijal se smatra za veoma bezbedan, a poseduje FDA i CE sertifikate, zbog čega se unazad nekoliko godina široko koristi u Americi i Zapadnoj Evropi, pošto je zadominirao u Azijskim zemljama, a sve više i u Rusiji!

Zašto su Mezoniti tako brzo zadominirale na polju Estetske hirurgije među drugim tipovima niti?

Pokazalo se da nanotehnološki modifikovani Polidoxanon stimuliše produkciju - novih kolagenih vlakana aktivacijom fibroblasta i miofibroblasta, kao i stimulacijom sinteze elastina i prirodne endogene hijaluronske kiseline. Takođe se aktivira i - lokalna krvna mikrocirkulacija i izgradnja novih kapilara, kroz koju se povećava dotok kiseonika i hranljivih materija. U pitanju je - kontrolisani odgovor tkiva na prisustvo stranog tela - jer fina struktura, sastav i dizajn niti, kao i dimenzije - ne izazivaju preteranu rakciju koja se dešavala kod nekih drugih niti, koje se takođe koriste u Estetskoj hirurgiji!

Mezoniti 3D- upadljivo ojačavaju potporne strukture i kože i potkožnog tkiva koje su oslabljene procesom starenja i gravitacije, zbog čega imaju efekat - vidljivog zatezanja kože i potkožnog tkiva! Boljom hidratacijom, proizvodnjom endogenog hijalurona i novom kapilarnom mrežom obezbeđuju bolju prokrvljenost te podmlađivanje kože, uklanjanje ili smanjenje bora i vraćanje jedrine.

Mezoniti 3D stimulišu - zatezanje tretirane regija, reparaciju, regeneraciju i revitalizaciju.

Ove su niti u tkivu prisutne nekih 6 - 8 meseci, a zatim se potuno razgrađene procesom - hidrolize izbaciju iz organizma preko digestivnog trakta i urina.

Efekat zatezanja i podmlađivanja počinje da se uočava već posle 2 meseca i traje od 3 do 4 godine (individualne reakcije)!

Mezoniti se mogu ponoviti više puta i ne postoji ograničenje u kojim godinama mogu da se rade mezoniti!

podizanje-obrva-estetska-hirurgija-beograd

Podizanje OBRVA i GORNJIH KAPAKA sa MESOTRAX MLT nitima - 280 EUR umesto 420 EUR

MESOTRAX MLT - niti su biorazgradive i jedinstvene po svojoj strukturi, sa kosim zarezima - “bodljama” - postavljenim pod oštrim uglom u dva smera, koji se prilikom postavljanja u tkivu otvaraju kao riblja kost.

Radiotalasno uklanjanje mladeža

RADIOTALASNO UKLANJANJE 1 mladeža ili 1 dermatofibroma ili do 5 bradavica za 35 EU umesto 50 EU

Uklanjanje mladeža, bradavica, dermofibroma, keratoza, xantelazmi i drugih kožnih promena radiotalasima je najnaprednija metoda današnjice, kojom se bezbedno, bezbolno, beskrvno, brzo i bez ožiljaka uklanjaju različite kožne promene - sa kože lica i tela.

Usne - Povećanje

POVEĆANJE USANA do IDEALNOG IZGLEDA sa Teosyal Hijaluronom - 0.5ml za 80 EUR umesto 120 EUR

Usne su uz oči najmarkantnije na svakom licu! Male ili malo veće nepravilnosti usana, tanke usne, bez sjaja, punoće i jedrine često izazivaju veliko nezadovoljstvo sopstvenim izgledom. Usne gotovo savršenih linija i oblika danas su moguće, zahvaljujući novim tehnologijama.

Nano Klinika BRANT

Kontakt

BRANT 1

Takovska 5. 11000
Beograd,

+381 69 737 500

BRANT 2

Bulevar Oslobođenja 267
Beograd

+381 60 7 333 777

Radno vreme

Pon - Petak
09:00 - 20:00
Subota
10:00 - 15:00

Saveti naših Estetskih hirurga:
Sve što ste želeli da pitate u vezi Estetske hirurgije: