Adresa:

Takovska 5, Beograd

Bulevar Oslobođenja 267.

Tel:

+381 69 737 500

LETNJI POPUSTI JUN JUL AVGUST 2017.

 

Uvećanje usana Aquafilling

FEJSLIFTING za 21.vek – TENZIONE MEZONITI  H – LIFT za zatezanje i podizanje kože lica, jagodica, gornjih kapaka, podbradka i vrata –  1nit  55 EUR umesto 70 EUR

TENZIONE MEZONITI H-LIFT su NAJNOVIJI PROIZVOD VISOKE TEHNOLOGIJE U SLUŽBI LEPOG, JEDROG I MLADOLIKOG IZGLEDA!

Pogledajte ponudu

Radiotalasno uklanjanje mladeža

MEZONITI 3D – FEJS LIFTING za 21.vek – ZATEZANJE i PODIZANJE KOŽE u predelu LICA, DONJE VILICE, PODBRADKA sa – MEZONITIMA 3D 40 EUR umesto 50 EUR 

Metoda zatezanja i podmlađivanja lica – mezonitima je metoda koja zadnjih godina beleži veliku popularnost širom sveta, od Rusije, Koreje, Australije, Japana, do Amerike i Evrope.

Pogledajte ponudu

Uvećanje usana

Podizanje OBRVA i GORNJIH KAPAKA sa MESOTRAX MLT nitima – 300 EUR umesto 420 EUR

MESOTRAX MLT  niti su biorazgradive i jedinstvene po svojoj strukturi, sa kosim zarezima – “bodljama” – postavljenim pod oštrim uglom u dva smera, koji se prilikom postavljanja u tkivu otvaraju kao riblja kost.

Pogledajte ponudu

 

Radiotalasno uklanjanje mladeža

RADIOTALASNO UKLANJANJE 1 mladeža ili 1 dermatofibroma ili do 5 bradavica za 30 EUR umesto 50 EUR

Uklanjanje mladeža, bradavica, dermofibroma, keratoza, xantelazmi i drugih kožnih promena radiotalasima je najnaprednija metoda današnjice, kojom se bezbedno, bezbolno, beskrvno, brzo i bez ožiljaka uklanjaju različite kožne promene – sa kože lica i tela.

Pogledajte ponudu

Uvećanje usana

UVEĆANJE USANA do IDEALNOG IZGLEDA sa Teosyal Hijaluronom – 0.5ml za 85 EUR umesto 120 EUR

Usne su uz oči najmarkantnije na svakom licu! Male ili malo veće nepravilnosti usana, tanke usne, bez sjaja, punoće i jedrine često izazivaju veliko nezadovoljstvo sopstvenim izgledom. Usne gotovo savršenih linija i oblika danas su moguće, zahvaljujući novim tehnologijama.

Pogledajte ponuduAKCIJE

Botox tretman za uklanjanje bora

BOTOX tretman za uklanjanje bora na čelu ili bora oko očiju

AKCIJA za PRVA 4.PACIJENATA – 11.990 din umesto 24.300 din!
BOTOX TRETMAN je HOLIVUDSKI HIT od 2002. godine kada je registrovan kao LEK ZA BORE u Sjedinjenim Američkim Državama! BOTOX – biološki preparat koji uklanja bore i vraća mladalački izgled lica!

Pogledajte ponuduPROMOCIJE

Idealan nos Nanotehnologijom

IDEALAN NOS ZA 30 MIN – sa Nanotehnologijom

Male ili malo veće nepravilnosti nosa često izazivaju nesrazmerno veliko nezadovoljstvo sopstvenim izgledom. Korekcije se mogu raditi sada i na drugi način. Napretkom tehnologije dizajniranja novih materijala dobijen je niz najnovijih nano-bio-tech materijala koji se mogu koristiti za remodeliranje nepravilnosti na licu (uvećanje jagodica, korekcija linije brade, korekcija cele linije donje vilice i donjoviličnog ugla). Jedan od najvažnijih kvaliteta koje su donele nove tehnologije jeste da su ovakve intervencije neagresivne, neinvazivne, rade se u lokalnoj anesteziji, bez ožiljka, bez vremena potrebnog za oporavak, bez krvarenja i potencijalnih infekcija, znači bez rizika koje nose velike operacije nosa u opštoj anesteziji i što je ne manje važno – finansijski su mnogo povoljnije od klasičnih hirurških intervencija.

Pogledajte ponudu

Uklanjanje tetovaza

UKLANJANJE TETOVAŽA RADIOTALASIMA ili HIRURŠKI 1 cm – 99 evra

Za uklanjanje tetovaže se koriste specijalne radiotalasne omčice kojima se dodiruje površina kože i učini ekscizija sa lokalizovanom vaporizacijom, a da pri tome – bazalni sloj kože nije ni dodirnut jer je rad pod direktnom kontrolom oka. Ovim postižemo uklanjanje promene u jednom aktu uz istovremeno brzo zarastanje iz netaknutog sloja sa odličnim kozmetskim efektom bez ožiljka.

Pogledajte ponudu