Adresa:

Takovska 5. Beograd

Bulevar Oslobođenja 267. Beograd

Tel:

+381 69 737 500

Nehiruška korekcija nosa filerima. Korekcija nosa obuhvata smanjenje nosa,ispravljanje nosa i sve korekcije nosa radi lepšeg izgleda.

Korekcija Nosa Filerima- Nehiruška Operacija Nosa – Beograd

IDEALAN NOS za 30 MIN – sa NANOTEHNOLOGIJOM

Male ili malo veće nepravilnosti nosa često izazivaju nesrazmerno veliko nezadovoljstvo sopstvenim izgledom. Korekcije nepravilnosti nosa mogu se raditi sada i na drugi način. Napretkom tehnologije dizajniranja novih materijala (nano i biotehnologije) dobijen je niz najnovijih nano-bio-tech materijala koji se sada mogu koristiti za remodeliranje nosa i korekciju nepravilnosti na licu (uvećanje jagodica, korekcija linije brade, korekcija cele linije donje vilice i donjoviličnog ugla). Jedan od najvažnijih kvaliteta koje su donele nove tehnologije jeste da su ovakve intervencije korekcije nosa neagresivne, neinvazivne, rade se u lokalnoj anesteziji, bez ožiljka, bez vremena potrebnog za oporavak, bez krvarenja i potencijalnih infekcija, znači bez rizika koje nose velike operacije nosa u opštoj anesteziji i što je ne manje važno – finansijski su mnogo povoljnije od klasičnih hirurških intervencija.

korekcija-nosa-bez-operacije

Dr. Luis S. Toledo ugledni brazilski Plastični i Estetski hirurg nedavno je napsao na svom blogu – “Više od polovine moje prakse čine nehirurške i neinvazivne procedure. To je zahtev novog vremena i novih tehnika koje donosi napredak tehnologije. Prilagođavanje je imperativ jer ako neće Estetski hirurzi, drugi hoće. Rezultat ovakvih intervencija jeste privremen, ali je zaista efektan – uostalom sve je u životu privremeno!”

Jedan od nano-bio-tech proizvoda poslednje generacije je AQUAFILLING! To je revolucionarni novi proizvod namenski dizajniran za Estetsku hirurgiju – dobijen nano-biotehnološkim postupkom stvaranja višestrukih vodoničnih H-veza između karbonilnih i amino grupa. AQUAFILLING je polutrajni, potpuno transparentni filer najnovije generacije koji je bikompatibilan sa ljudskim organizmom. Sadrži 98% fizološkog rastvora (0,9% NaCl) i 2% katjon-kopolamida koji drži na okupu molekule vode i obezbeđuje odgovarajuću gustinu ovom gelu!

AQUAFILLING je bezbedan nano-biotehnološki hidrofilni gel koji zbog visokog stepena biokompatibilnosti sa humanim tkivom u koje se unosi ne izaziva alergijske reakcije ili stvaranje grudvica, granuloma ili vezivne kapsule (što nije redak slučaj pri upotrebi biopolimera i metakrila)! Odlikuje se pozitivnim nabojem koji ne oštećuje elektroprovodljivost u tkivima i koji blokira slobodne radikale aktivnih oblika kiseonika negativnim električnim nabojem, čime se povećava otpornost tretiranog tkiva na proces starenja. Svojim prisustvom stimuliše vezivnu reakciju stvaranjem kolagena i elastina zbog čega tkivu daje svežinu i jedrinu.

AQUAFILLING se ubrizgava potkožno u odgovarajući sloj određene regije pomoću specijalnih tupih kanila koje ne povređuju tkivo, krvne sudove i nerve ili specijalno napravljenih igala sa mini prorezima sa strane – kada je u pitanju korekcija nepravilnosti nosa.

Preciznim planirajem i premeravanjem aplikuje se na kritična mesta korigujući nepravilnost ravnajući, ispravljajući i preoblikujući linije nosa u skladne i međusobno proporcijalne strukture. AQUAFILLING se oblikuje do idealnog oblika koji je jedinstven za svakog pacijenta zbog čega se prethodno i rade – precizna premeravanja ( premer odstupanja od ZLATNOG PRESEKA da bi se intervencijom postigle mere nosnih struktura koje su bliske IDEALNIM). Sama intervencija je kratka (30-ak minuta) i nije agresivna, a izvodi je Estetski hirurg sa iskustvom i specijalnom obukom za ovu vrstu intervencija koju je prošao u Univerzitetskoj klinici u Ženevi. Intervencija se izvodi u lokalnoj anesteziji, očekivani rezultat je trenutno vidljiv i nakon intervencije pacijent može odmah da se vrati svojim svakodnevnim aktivnostima. Na mestu aplikacije mogu se javiti blagi otok i crvenilo koji obično prolaze za 2 do 3 dana. Ukoliko se pojave podlivi ili modrice, one se povlače za 5 do 10 dana. Kontrolni pregled se zakazuje obično nakon 10 dana.

TRAJNOST postignutog novog igleda nosa sa AQUAFILLING-om je do 60 MESECI.
Kako 98% sastava AQUAFILLING-a čini 0,9% fiziološki rastvor NaCl, ljudsko telo polako izlučuje gel prirodnim putem.

AQUAFILLING se na licu upotrebljava za:

  • REMODELIRANJE NOSA do IDEALNIH PROPORCIJA
  • povećanje, oblikovanje i osvežavanje usana
  • uklanjanje facijalnih bora (najčešće nazolabijalnih) i pregiba
  • oblikovanje kontura delova lica kao što su jagodice, brada, ugao vilice, nos, nadveđni lukovi, čelo i sl.

INTERVENCIJA UKLANJA: neravnine, depresije, asimetrije i devijacije nosa, nadoknađuje volumen na mestu gde je to potrebno, dovodi linije i površine nosa u idealnu srazmeru, a koža nosa postaje revitalizovana, sjajna i jedra.
Ova intervencija je izvanredna za popravljanje nepravilnosti nastalih posle nezadovoljavajuće klasične estetske operacije nosa, jer na neagresivan način omogućava popravljanje nepravilnosti i grešaka klasične operacije i dobijanje skladnih i proporcijalnih linija nosa.
Na našoj Klinici pravilo je da se pre svake estetske intervencije (pogotovo kada se radi remodeliranje nosa) uradi matematički precizna analiza stanja i premer odstupanja od idealnog odnosa struktura nosa, odnosno od takozvanog Zlatnog preseka.

Šta je ZLATNI PRESEK:

“Sve što je lepo ne oskudeva u pravilnoj meri” Platon.
Proporcija zlatnog preseka je traženi zakon lepote koji se nalazi u srazmernosti izmedju pojedinih delova i delova prema celini. Kroz istoriju, od Egipćana i antičkih Grka, preko renesansnih majstora Da Vinčija i Mikelanđela, smatran je najprijatnijim za oči – najlepšom proporcijom i najskladnijim oblikom.
Prepoznat je u prirodi još od vremena starih Egipćana i prvih piramida i označen kao vid savršene prirodne podele simetrije i ravnoteže. Idealna anatomija ljudskog tela i kontura i struktura lica u potpunosti su podređeni zlatnom preseku (skulpture Fidije, Praksitela, Mikelanđela, slike renesansnih majstora) koji vekovima predstavlja Kanon idealne lepote lica i tela poznat i kao – “BOŽANSKA PROPORCIJA” po nazivu dela Luke Pacolia o zlatnom preseku napisanog u renesansnoj Italiji.

“Zlatni presek gospodari u estetskoj hirurgiji Nano Klinike BRANT zato što gospodari u prirodi.”

Direktor Klinike Dr Branko Trklja

Kao i otisci prstiju, oblik i veličina nosa su kod svakog čoveka drugačiji. Ovo je genetski uslovljeno, ali bitan uticaj mogu da imaju i različiti faktori kao povrede, prelomi nosnih struktura, neka obolenja (na primer – rinofima) Sa procesom starenja, nos takođe menja oblik u određenoj meri, jer se koža stanjuje, suši i bora, a hrskavice gube elastičnost. Ovom intervencijom može se podmladiti koža i korigovati sve navedene nepravilnosti.

Obratite se stručnjacima Nano Klinike BRANT sa punim poverenjem.

Zakažite konsultacije:
069/ 737 500
dr.brankotrklja@gmail.com

Pogledajte sve ponude