Adresa:

Takovska 5. Beograd

Bulevar Oslobođenja 267. Beograd

Tel:

+381 69 737 500

FEJSLIFTING za 21.vek – TENZIONE MEZONITI  H – LIFT za zatezanje i podizanje kože lica, jagodica, gornjih kapaka, podbradka i vrata –  1nit  55 EUR umesto 70 EUR

TENZIONE MEZONITI H-LIFT su NAJNOVIJI PROIZVOD VISOKE TEHNOLOGIJE U SLUŽBI LEPOG, JEDROG I MLADOLIKOG IZGLEDA!

Proizvođač- Biotehnološka korporacija iz Južne Koreje preporučuje primenu ovih mezoniti za:

– ZATEZANJE OPUŠTENE KOŽE LICA, VRATA I TELA

 – REDEFINICIJU FACIJALNIH KONTURA

 – REVITALIZACIJU I POVRATAK TONUSA KOŽNIH POTKOŽNIH TKIVA

Mogu se koristiti sa odličnim rezultatima na celom licu – čelu, jagodicama, oko očiju, za gornje kapke, u predelu brade i linije donje vilce, za podbradak, kao i na – gornjoj, srednjoj i donjoj trećini vrata i dekoltea i u predelu kože i potkožnih tkiva – grudi, stomaka, ruku, bedara. Rezultat je zatezanje, podmlađivanje, popunjavanje i učvršćenje tretirane regije.

Zahvaljujući svom sastavu (biokompatibilni resorptivni polimer) i specijalnom dizajnu sa bodljama ove mezoniti više nego druge mezoniti stimulišu angiogenesu, autoprodukciju fibroblasta, formiranje kolagenih i elastičnih vlakana uz posledično unapređenje tonusa, zategnutosti i blistavosti kože potkožnih tkiva.

Šta se dešava u tkivu nakon postavljanja TENZIONE H-LIFT MEZONITI: 

Morfohistološki se uočava već u prvih 7 dana uvećanje broja fibroblasta, povećanje kapilarne krvne mreže (angiogenesis) i sledstvena permanentna hiperemija, prokrvljenost tkiva. Posle 40 dana mastociti se intetzivno grupišu oko malih bodlji na mezonitima uz dalje uvećanje broja fibroblasta i reizgradnje krvne mreže, a što su faktori koji su ključni za obnavljanje kolagenih i elastičnih vlakana u nedljama koje slede! Protokom vremena zapaža se i uvećanje debljine fibrofilamenata koju prati dinamična ćelijska aktivnost oko mezoniti. Nakon godinu dana morfohistološki se mogu se konstatovati nova kolagena vlakna, nova elastična vlakna, povećana gustina vaskularne mreže krvnih sudova, povećanje nivo lokalne hijaluronske kiseline u matriksu i restauracija (matrix ingineering) cele tretirane regije kao posledica prisustva  mezoniti.

Glavni sastojak H-LIFT MEZONITI je biokompatibilni i biorazgradivi (resorptivni) – PDX polimer, a prisustvo malih bodlji je esencijalno za interakciju mezoniti i okolnih tkiva i sve procese koji su opisani.

Zašto su ove mezoniti jedinstvene i tako efikasne? Ono što ih razlikuje od drugih mezoniti koje se danas proizvode u svetu je:

– prisustvo bodlji odgovarajuće dužine

– broj bodlji po santimetru dužine

– ugao pod kojim su bodlje postavljene

– prostorna distribcija mezoniti u tkivu i

– hemijski sastav

Broj TENZIONIH H-LIFT MEZONITI koji se plasira zavisi od regije lica i kreće se od od 2 do 8 po regiji!

POSTIGNUTI EFEKAT ZATEZANJA I PODIZANJA KOŽE TRAJE DO 30 DO 40 MESECI

Intervenciju izvodi hirurg. 

Intervencija traje oko 40 minuta u lokalnoj anesteziji. 

Intervencija je bez ožiljaka i bez procesa zarastanja jer se isključivo koriste specijalne igle – postoji blagi otok i eventualno manji hematomi.

Obratite se stručnjacima Nano Klinike BRANT sa poverenjem.

Zakažite konsultacije:
069/ 737 500
dr.brankotrklja@gmail.com

Pogledajte sve ponude