Adresa:

Takovska 5. Beograd

Bulevar Oslobođenja 267. Beograd

Tel:

+381 69 737 500

Povećanje jagodica

POVEĆANJE JAGODICA

KOREKCIJA JAGODICA sa NANOFILERIMA do IDEALNOG IZGLEDA

/povecanje-jagodica/

/podizanje-jagodica/

/korekcija-jagodica/

/uvecanje-jagodica/

Istaknute jagodice se visko rangiraju u savremenom doživljaju lepote.

Uvećanje jagodica sa remodeliranjem oblika ili korekcija jagodica dodavanjem volumena, zbog – asimetrije srednje trećine lice – danas je moguće bez hirurške operacije zahvaljujući visokokvalitenim nano i bio-tech filerima koji opstaju u tkivu od 2,5 do 3,5 godine!

POVEĆANJE JAGODICA sa TEOSYAL Ultimate Intense Volume Hijaluronskim filerom – 1 ml za 199 EU umesto 250 EU – POPUST u MARTU

TEOSYAL Ultimate Intense Volume Hijaluronski filer za uvećanje jagodica obezbeđuje trajnost postignutog izgleda od 2,5 do 3 godine! To je najkvaliteniji hijaluronski filer za povećanje volumena i remodeliranje lica – na svetskom tržištu!

Jedre i lepo oblikovane, skladno istaknute jagodice odlike su mladosti i lepote. 

Njihov oblik, veličinu i prominenciju – ne određuje samo struktura i razvijenost jagodičnih kosti već i meka tkiva nad njima! Srednja trećina lica je od ključnog značaja za harmoničan, skladan i dopadljiv izgled lica, a u srukturi srednje trećine jagodice su izuzetno važne. Meka tkiva ovog predela podložna su promenama, jer se procesom starenja, gubi se punoća lica u središnjem delu, a sa njom i istaknutost i konture jagodica. Povećavanje jagodica stoga može bitno uticati – da lice deluje mlađe, zdravije, prefinjenije i dopadljivije.

Istaknute jagodice se naročito visoko rangiraju u savremenom doživljaju lepote!

Američko udruženje Plastičnih i Estetskih hirurga u svom glasilu “Plastic and Aestetic Surgery“ navodi da su jagodice odnosno srednja trećina lica – “…ključni za mladolikost lica i da  njihovim smanjenjem sa godinama lice dobija usahli stariji izgled.“ Do sada su svi tretmani koji su vraćali punoću obrazima  uključivali  neki oblik hirurške intervencije, kao što je hiruški facelifting, ugradnja trajnih implantata, ubrizgavanje sopstvene masti i sl. Ove hirurške procedure su efikasne, ali su invazivne, agresivne i zahtevaju dugotrajan oporavak, osim toga one su – skupe. Nadoknađivanje volumena jagodica ili uvećanje jagodica sa remodeliranjem – danas je moguće bez hirurške operacije zahvaljujući visokokvalitetnim Hijaluronskim filerima koji opstaju u tkivu – od 30 do 36 meseci, a koji se plasiraju pomoću specijalnih igala ili kanila! Podizanjem jagodica i nadoknađivanje izgubljenog volumena sa kvalitetnim Hijaluronskim filerom podmlađuje se i izgled celog lica, a posebno se poboljšava izgled zona ispod oka, koji je najosetljiviji na bore. Naime, hijaluronska kiselina je izrazito hidrofilna te stoga intenzivno privlači tkivnu tečnost u regiju u koju je infiltrirana – zato sem uvećanja volumena jagodica, čitava regija srednje trećine lica dobija jedar, podmlađen izgled. Povećanje volumena jagodica takođe ublažava – duboke nasolabijalne bore i diskretno podiže gornju usnu.      2017. godine u SAD je klasičnom hirurškom operacijom ugrađeno 8.000 implantata u predelu jagodica, kao i 90.000 injekcija vlastite masti (tretman koji se ponavlja) i preko 1.000.000 standardnih doza NASHA Hijaluronske kiseline i drugih nano i bio-tech filera, što govori u prilog dominacije ove metode korekcije jagodica.

NANOTEHNOLOGIJA-2

Vrhunski Hijaluronski filer TEOSYAL Ultimate Intense Volume omogućava da za 30-ak minuta dobijete željeni izgled – estetski rezultat podignutih jagodica vidljiv je odmah – a lice trenutno dobija jedrinu i zategnutost! Period oporavka traje od jednog do dva dana. Injektovan Hijaluronski filer svojom zapreminom i hidrofilnim efektoma (intenzivno privlači tkivnu tečnost) u isto vreme jedri i zateže opuštenu kožu obraza što takođe doprinosi osveženom i podmlađenom izgledu bez tragova intervencije.

Pre početka intervencije uradi se analiza i premeravanje struktura srednje trećine lica radi što bolje simetrije. Premer širine i dužine lica pacijenta, dužinu i širina nosa i razmak između očiju, neophodni su da bi konačni rezultat bio skladan i harmoninčan izgled, a veoma se poklanja pažnja prirodnom oponašanju izgleda zigomatično-maxilarne regije pacijenta. Prirodne proporcije vašeg lica su od ključnog značaja za končni izgled nakon intervencije. Povećanja jagodica sa filerima mogu raditi samo – doktori koji imaju hirurško iskustvo sa estetskim korekcijama u području lica. Opseg intervencije zavise od prirodnog izgleda srednje trećine lica i jagodične regije pacijenta. Nepohodno je detaljno znanje anatomije područja gde se aplikuje hijaluronski filer, kao i poznavanje specijalne tehnike aplikacije filera. To je naročito važno kad se koristi oštra igla kako bi se izbegao rizik od perforacije dubljih potkožnih struktura, kao što su krvni sudovi i nervi, ali i zbog – prirodnog i skladnog izgleda lica nakon intervencije!

BORE-15

U jednom broju slučajeva da bi se dobio vrlo definisan oblik jagodica potrebnoje uz gusti nano ili bio-tech filer plasirati i tkz – BIONIC SKELET koji se formira od specijalnih niti kao svojevrsna mreža – tako postavljena da oponaša izgled jagodične kosti.

TEOSYAL Ultimate Intense Volume je namenjen i za tkivnu augmentaciju (uvećanje) i konturiranje (remodeliranje) lica, jagodica, brade i nosa i među doktorima se smatra za najkvalitetniji Hijaluronski filer na svetskom tržišu – za remodeliranje i isticanje struktura lica i povećanje volumena, kako zbog efekta i rezultata koje daje, tako i zbog dužine trajanje od 24 do 30 meseci u zigomatičnoj regiji (jagodice) i regiji nosa, što je znatno duži period od perioda trajanja sličnih filera drugih poznatih brendova kao što su Juviderm, Restylen, Voluma itd !

2001. godine na jednom od kongresa Estetske hirurgije – postavljeni su kriterijumi za idealan mekotkivni filer koji tada još nije bio proizveden. Takav materijal, kako je navedeno, morao bi da ispuni veliki broj uslova: morao bi da bude bezbedan, netoksičan, da ne izaziva alergijske reakcije, da je dugotrajan, ali ipak i prolazan, to jest da adekvatno prati proces starenja tkiva, da ne migrira, da je mekan, da se ne napipava, da je lak za upotrebu, da daje predvidljive reakcije i rezultate, a minimalnu traumu i kratko vreme oporavka i, naravno, da nije preskup. Uzimajući ove kriterijume – TEOSYAL Ultimate Intense Volume se najozbiljnije kandiduje kao prvi filer koji ispunjava sve postavljene kriterijume.

O Nanofilerima:

Najsavremenija tehnologija današnjice je NANOTEHNOLOGIJA, a prva  NANO – TECH  KLINIKA u Srbiji je – Nano Klinika BRANT koja sa ponosom nudi revolucionarnu – NANOTEHNOLOGIJU u službi zdravlja i lepote. Na našoj klinici koristimo nano-implante, nano-bio filere, nano-kompozite i niz drugih proizvoda dobijenih zahvaljujući intenzivnom razvoju nanotehnologije i njenoj primeni u estetskoj hirurgiji, estetskoj stomatologiji i medicini uopšte.

NANOTEHNOLOGIJA je najnaprednija tehnologija današnjice i vodeća tehnološka dimenzija sutrašnjice, sa kojom je proces stvaranja i dizajniranja novih materijala uveden u svet atoma – u NANO dimenziju koja je – milijarditi deo metra. Na taj način je sa atomskom preciznošću i bez mikro-nesavršenosti  stvoreno niz kompozitnih nanomaterijala dizajniranih tako – da imaju zadivljujuće osobine ! Te najsavremenije nanomaterijale stvorene u medicinske svrhe, koristimo na našoj klinici !

 

POVEĆANJE JAGODICA sa AQUAFILLING polutrajnim filerom – 1ml za 199 EU umesto 300 EU – POPUST u MARTU

AQUAFILLING je specijalan bio-tech filer za UVEĆANJE JAGODICA u trajanju do 3,5 godine!!!

Jedre i lepo oblikovane jagodice, kao i nežne blage konture brade i vilice su veoma poželjne osobine i odlike mladosti i lepote.

Istaknute jagodice se visoko rangiraju u savremenom doživljaju lepote!

SLIKA-SAJT-2

AQUAFILLING je novi proizvod u Estetskoj hirurgiji dobijen biotehnološkim postupkom stvaranja višestrukih vodoničnih H-veza između karbonilnih i amino grupa. To je polutrajni potpuno transparenti filer najnovije generacije koji je bikompatibilan sa ljudskim organizmom. Sadrži 98% fizološkog rastvora (0,9% NaCl) i 2% katjon-kopolamida koji drži na okupu molekule vode i obezbeđuje odgovarajuću gustinu ovom gelu!

AQUAFILLING je bezbedan bio-tech hidrofilni gel koji zbog biokompatibilnosti sa humanim tkivom u koje se unosi ne izaziva alergijske reakcije ili stvaranje grudvica, granuloma ili vezivne kapsule! Odlikuje se pozitivnim nabojem koji ne oštećuje elektroprovodljivost u tkivima i koji blokira slobodne radikale aktivnih oblika kiseonika negativnim električnim nabojem, čime se povećava otpornost tretiranog tkiva na proces starenja.

NANOTECH-3a

AQUAFILLING se ubrizgava potkožno u odgovarajući sloj određene regije pomoću specijalnih tupih kanila koje ne povređuju tkivo, krvne sudove i nerve. AQUAFILLING se zatim oblikuje do idealnog oblika koji je jedinstven za svakog pacijenta zbog čega se prethodno rade precizna premeravanja. Procedura se izvodi u lokalnoj anesteziji, očekivani rezultat je trenutno vidljiv i nakon intervencije pacijent može odmah da se vrati svojim svakodnevnim aktivnostima. Na mestu aplikacije mogu se javiti blagi otok i crvenilo koji obično prolaze za 2-3 dana. Ukoliko se pojave podlivi-modrice, one se povlače za 5 do 10 dana. Kontrolni pregled može da se zakaže obično nakon 15 dana.

Trajnost postignutog efekta je od 3 do 3,5 godine.

Kako 98% sastava AQUAFILLING-a čini 0,9% fiziološki rastvor NaCl, ljudsko telo polako izlučuje gel prirodnim putem

AQUAFILLING se na licu upotrebljava, pre svega  za:

– reoblikovanje i uvećanje struktura i kontura lica kao što su jagodice, brada, nos i sl.

Jedre i lepo oblikovane, skladno istaknute jagodice odlike su mladosti i lepote. 

Njihov oblik, veličinu i prominenciju – ne određuje samo struktura i razvijenost jagodičnih kosti već i meka tkiva nad njima! Srednja trećina lica je od ključnog značaja za harmoničan, skladan i dopadljiv izgled lica, a u srukturi srednje trećine jagodice su izuzetno važne. Meka tkiva ovog predela podložna su promenama, jer se procesom starenja, gubi se punoća lica u središnjem delu, a sa njom i istaknutost i konture jagodica. Povećavanje jagodica stoga može bitno uticati – da lice deluje mlađe, zdravije, prefinjenije i dopadljivije.

Istaknute jagodice se naročito visoko rangiraju u savremenom doživljaju lepote!

Američko udruženje Plastičnih i Estetskih hirurga u svom glasilu “Plastic and Aestetic Surgery“ navodi da su jagodice odnosno srednja trećina lica – “…ključni za mladolikost lica i da  njihovim smanjenjem sa godinama lice dobija usahli stariji izgled.“ Do sada su svi tretmani koji su vraćali punoću obrazima  uključivali  neki oblik hirurške intervencije, kao što je hiruški facelifting, ugradnja trajnih implantata, ubrizgavanje sopstvene masti i sl. Ove hirurške procedure su efikasne, ali su invazivne, agresivne i zahtevaju dugotrajan oporavak, osim toga one su veoma skupe. Nadoknađivanje volumena jagodica ili uvećanje jagodica sa remodeliranjem – danas je moguće bez hirurške operacije zahvaljujući visokokvalitenim filerima nove generacije. koi su proizvodi nano i biotehnologije !!! Povećanje volumena jagodica takođe ublažava – duboke nasolabijalne bore i diskretno podiže gornju usnu. 2017. godine u SAD je klasičnom hirurškom operacijom ugrađeno 8.000 implantata u predelu jagodica, kao i 90.000 injekcija vlastite masti (tretman koji se ponavlja) i preko 1.000.000 standardnih doza NASHA Hijaluronske kiseline i drugih nano i bio-tech filera, što govori u prilog dominacije ove metode uvećanja jagodica.

Korekcije nepravilnosti mogu se raditi sada i na drugi način.

AQUAFILLING je namenjen i za tkivnu augmentaciju (uvećanje) i konturiranje (remodeliranje) lica, jagodica, brade i nosa. Ovu intervenciju mogu raditi samo doktori koji imaju hirurško iskustvo sa korekcijama defekta volumena u području lica. Stepen i trajanje korekcije zavise od stanja tkiva na mestu implantiranja, dubine implantiranja u tkivo i tehnike injektiranja. Važno je imati detaljno znanje o anatomiji područja gde se aplikuje filer. To je naročito važno kad se koristi oštra igla kako bi se izbegao rizik od perforacije dubljih potkožnih struktura, kao što su krvni sudovi i nervi.

NAPOMENA:

Primenom odgovarajuće tehnike postižu se izvanredni estetski rezultati. Sama intervencija je kratka, neagresivna i efektna.

Na našoj klinici pravilo je da se pre intervencije uradi matematički precizna analiza i premer struktura lica, kao i premer odstupanja od idealnog odnosa tih struktura, što će reći od tzv. ZLATNOG PRESEKA.

“Zlatni presek gospodari u Estetskoj hirurgiji Nano Klinike BRANT zato što gospodari u prirodi.” Direktor Klinike Dr Branko Trklja

Šta je ZLATNI PRESEK:

«Sve što je lepo ne oskudeva u pravilnoj meri» zapisao je Platon.

zlatni-presek-12

Proporcija Zlatnog preseka je traženi zakon lepote koji se nalazi u srazmernosti izmedju pojedinih delova i delova prema celini. Zlatni presek je odnos veličina gde se – manji deo odnosi prema većem kao – veći prema celini (manje : većem = veće : celina) ili A : B = B: (A+B) jeste 1:1,618. Kroz istoriju, od Egipćana i antičkih Grka, preko renesansnih majstora Da Vinčija i Mikelanđela, smatran je najprijatnijim za oči – najlepša proporcija i najskladniji oblik. Prepoznat je u prirodi još od vremena starih Egipćana i prvih piramida i označen kao vid savršene prirodne podele simetrije i ravnoteže. Idealna anatomija ljudskog tela i kontura i struktura lica u potpunosti su podređeni zlatnom preseku (skulpture Fidije, Praksitela, Mikelanđela, slike renesansnih majstora) koji vekovima predstavlja kanon idealne lepote lica i tela poznat i kao – «BOŽANSKA PROPORCIJA» po nazivu dela Luke Pacolia o zlatnom preseku napisanog u renesansnoj Italiji.

“Estetska hirurgija 21. veka spoj je nauke, umetnosti, najsavremenijih ideja i najnovije tehnologije.” Direktor Klinike Dr Branko Trklja