Adresa:

Takovska 5. Beograd

Bulevar Oslobođenja 267. Beograd

Tel:

+381 69 737 500

UVEĆANJE USANA do IDEALNOG IZGLEDA sa Teosyal Hijaluronom

UVEĆANJE USANA TEOSYAL HUJALURONOM – 85 EVRA za 0,5ml umesto 120 EUR

Usne su uz oči najmarkantnije na svakom licu! Male ili malo veće nepravilnosti usana, tanke usne, usne bez sjaja, punoće i jedrine često izazivaju nesrazmerno veliko nezadovoljstvo sopstvenim izgledom.

Usne gotovo savršenih linija i oblika danas su moguće, zahvaljujući novim tehnologijama.

Povećanje usana hijaluronskim filerom je najčešća procedura, a hijaluronski filer br.1 je – TEOSYAL (swiss made), koga proizvodi renomirani proizvođač TEOXANE iz Ženeve. Sindi Kraford, Monika Beluči, Madona, Nikol Kidman samo su neke od zvučnih imena među milionima korisnika TEOSYAL hijaluronskih filera.

Poslednja generacija TEOSYAL hijalurona koja je proizvedena zahvaljujući NASHA tehnologiji dobila je svojstva, koja predhodna generacija hijalurona nije imala. NASHA (nano stabilizied hyaluronic acid) je nanotehnološki stabilizovana hijaluronska kiselina – neživotinjskog porekla, koja mogućnost izazivanja neželjenih alergijskih reakcija svodi na minimum, jer je razlika između NASHA hijalurona i hijalurona u ljudskom organizmu – manja od 1%. TEOSYAL hijaluron je – bezbedan hijaluron jer ima visok stepen biokompatibilnosti sa tkivom u koje se unosi, čime su izbegnute jače reakcije organizma. Proizvodi se u različitim stepenima gustine u zavisnosti od širokog spektra namene. Primenom odgovarajuće tehnike, postižu se izvanredni estetski rezultati.

Sama intervencija je kratka, neagresivna. Izvode je Estetski hirurzi koji su na Univerzitetskoj Klinici u Ženevi prošli posebnu obuku za uvećanje usana i remodeliranje lica TEOSYAL Hijaluronskim filerima – pod pokroviteljstvom proizvođača – TEOXANE Laboratories Geneve.

Na našoj Klinici pravilo je – da se pre intervencije uradi matematički precizna analiza usana i premer odstupanja od idealnog odnosa – od tkz. zlatnog presek gornje prema donjoj usni, kao i usana prema licu u celini. Zato usne posle intervencije povećanja imaju idealne proporcije i deluju – potpuno prirodno.

Uvećanje, podebljanje i preoblikovanje usana se prema tome radi – do idealne proporciji ZLATNOG PRESEKA, a polazeći od individualnih mera usana pacijenta. Kao i otisci prstiju, oblik i veličina usana su kod svakog čoveka drugačiji. Ovo je genetski uslovljeno, ali bitan uticaj imaju i različiti spoljašnji faktori, oboljenja, pušenje i naravno procesi starenja. Generalno, smatra se da je deblja i punija usna atraktivnija, senzualnija i oznaka mladosti. Kod mladih žena, neke studije su pokazale da postoji direktna povezanost izmedju punoće usana i visokih nivoa estrogena, što se povezuje i sa plodnošću. Ideal lepog je dakle da su obe usne simetrične, pune, svežeg izgleda i mekane, da je donja deblja nego gornja, da je gornja blago izdignuta, sa jasnom, dobro definisanom, povijenom i čvrstom belom linijom, istaknutim i dobro definisanim Kupidonovim lukom u obliku slova V, blago zaobljenim i punim centralnim tuberkulom i uglovima izvijenim nagore!

Sa procesom starenja, usne se više ili manje istanjuju (gornja brže nego donja), gube volumen, gube svoju isturenost, gornja se spušta na dole, a donja iz evertiranog prelazi u invertiran položaj, tako da se vremenom gornja i donja usna gotovo izjednačavaju po debljini to jest, obe postaju tanke. Takodje, na usnama se pojavljuju i sitne, radijalno orijentisane bore. Aplikacijom hijaluronskih filera postiže se povećanje volumena, osvežavanje i isticanje linija usana, ali i – revitalizacija i podmlađivanje usana i okolne kože.

Šta je ZLATNI PRESEK:

“Sve što je lepo ne oskudeva u pravilnoj meri” Platon.
Proporcija zlatnog preseka je trazeni zakon lepote koji se nalazi u srazmernosti izmedju pojedinih delova i delova prema celini. Kroz istoriju od Egipćana i Antičkih Grka, preko renesansnih majstora Da Vinčija i Mikelanđela smatran je najprijatnijim za oči- najlepša proporcija i najskladniji oblik. Prepoznat je u prirodi još od vremena starih Egipćana i prvih piramida i označen kao vid savršene prirodne podele simetrije i ravnoteže. Idealna anatomija ljudskog tela i kontura i struktura lica u potpunosti je podređena zlatnom preseku (skulpture Fidije, Praksitela, Mikelanđela, slike renesansnih majstora) koji vekovima predstavlja kanon idelane lepote lica i tela poznat i kao – «BOŽANSKA PROPORCIJA» po nazivu dela Luke Pacolia o zlatnom preseku napisanog u renesansnoj Italiji.

“Zlatni presek gospodari u estetskoj hirurgiji Nano Klinike BRANT zato što gospodari u prirodi.”

Direktor Klinike Dr Branko Trklja

NAPOMENA:

Hijaluronski fileri su biorazgradivi pa je tretman u određenim vremenskim intervalima potrebno ponoviti. Taj interval kreće se u rasponu od 8 do 24 meseca.

Zbog biokompatibilnosti sa tkivom, posle svakog unošenja hijaluronskog filera, jedan deo ostaje trajno vezan za tkivo (rezidualan efekat), čime se u perspektivi postiže trajan efekat posle nekoliko intervencija. Ako je put do lepog osećanja o samom sebi preko – zadovoljstva samim sobom – onda je dilema: da li estetska hirugija – rešena.

Zakažite konsultacije:
069/ 737 500
dr.brankotrklja@gmail.com

Pogledajte sve ponude