Adresa:

Takovska 5. Beograd

Bulevar Oslobođenja 267. Beograd

Tel:

+381 69 737 500

Nano Klinika BRANT je PRVA poliklinika za ESTETSKU HIRURGIJU, RADIOTALASNU HIRURGIJU, IMPLANTOLOGIJU na Jugoistoku Evrope – koja u svojoj praksi primenjuje NANOTEHNOLOGIJU.To je primena najnovijih Hi-Tech dostignuća NANO-IMPLANTATA, NANO-FILERA, NANO-BIONIKA u Estetskoj i Maksilofacijalnoj hirurgiji, NANO-KOMPOZITNIH IMPLANTA, NANO-BIO Tech zamena za koštono tkivo, NANO-BIO Tech PARADONTALNIH FILERA u Implantologiji i Oralnoj hirurgiji, te primenu RADIOTALASA frkevencije 4 MHz za estetske operacije i hirurške intervencije iz domena Plastične i Dermatohirurgije.
Primena vrhunske tehnologije donosi – NOVI KVALITET pruženih usluga, pogotovo kada je udružena sa ZNANJEM i VEŠTINOM naših doktora. NANOTEHNOLOGIJA je najnaprednija tehnologija današnjice i vodeća tehnološka dimenzija sutrašnjice, kojom je proces stvaranja i dizajniranja novih materijala uveden u svet atoma u – NANO dimenziju. Atomskom preciznošću i bez mikro-nesavršenosti stvoreno je niz kompozitnih materijala dizajniranih da imaju zadivljujuće osobine koji pripadaju generaciji SMART (pametni) proizvoda! Na našoj Klinici koristimo niz tih najnovijih SMART proizvoda i materijala najpoznatijih svetskih brendova stvorenih u medicinske svrhe!

Nano Klinika BRANT je preko MINATEC-a, najvećeg razvojnog centra za Mikro-Nano-Tehnologiju u Evropi (EU) smeštenog u Grenoblu – neprestano na izvoru najnovijih otkrića u nanotehnologiji, mikrotehnologiji, biotehnologiji i njihovoj primeni u Estetskoj medicini, Estetskoj hirurgiji i Estetskoj stomatologiji.