Adresa:

Takovska 5. Beograd

Bulevar Oslobođenja 267. Beograd

Tel:

+381 69 737 500

Info
Direktor poliklinike – Dr Branko Trklja

Dr Branko Trklja

Maksilofacijalna hirurgija
Book me
Ponedeljak
09:00 - 20:00
Utorak
09:00 - 20:00
Sreda
09:00 - 20:00
Četvrtak
09:00 - 20:00
Petak
09:00 - 20:00

Dr Branko Trklja

Dr Branko Trklja

Specijalizaciju iz Maksilofacijalne hirurgije je obavio na VMA u Beogradu, gde je u vreme najvećih naprezanja ljudskih resursa tokom ratova devedesetih, proveo gotovo 7. godina! Nakon toga, počev od 2001. niz godine bio je Zamenik, Pomoćnik i Savetnik Ministra zdravlja u Vladi Republike Srbije, radeći na projektima uvođenja novih tehnologija u zdravstvene ustanove i koordinirajući rad velikih zdravstvenih centara u državi.

Nakon stručnog usavršavanja na klinikama u Švajcarskoj, Nemačkoj, Rusiji i studijskog boravka u Evropskom Centru za Mikro i Nano-Tehnologiju MINATEK u Grenoblu (Francuska), Nanonaučnom Centu Univerziteta Kembridž u Kembridžu (Velika Britanija) i Centru za Biomedicinu i Nanomaterijale Državnog Univerziteta – LOMONOSOV u Moskvi (Rusija) – kao i nakon dugogodišnje prakse i velikog broja pacijenata iz Srbije i okolnih zemalja – Dr Branko Trklja je jedan od vodećih Estetskih hirurga u oblasti – neinvazivnog i bezožiljnog remodeliranja i podmlađivanja lica i tela u regionu. Neke metode koje je uveo u praksu Nano Klinike BRANT – spoj su najnovije tehnologije, umetnosti i kreativnosti na potpuno originalan i jedinstven način.

Akreditacije:  ESPRAS - European society of plastic, reconstructive and aesthetic surgery IPRAS - International confederation for plastic reconstructive and aesthetic surgery