Adresa:

Takovska 5. Beograd

Bulevar Oslobođenja 267. Beograd

Tel:

+381 69 737 500

BOTOX-TRETMAN za UKLANJANJE BORA na ČELU ili BORA oko OČIJU

11.990 din umesto 24.300 din
AKCIJA za PRVA 4.PACIJENATA

BOTOX TRETMAN je HOLIVUDSKI HIT od 2002. godine kada je registrovan kao LEK ZA BORE u Sjedinjenim Američkim Državama! BOTOX – biološki preparat koji uklanja bore i vraća mladalački izgled lica!

Dr. Luis S. Toledo ugledni brazilski Plastični i Estetski hirurg nedavno je napisao na svom blogu – “Više od polovine moje prakse čine nehirurške procedure. To je zahtev novog vremena i novih tehnika koje donosi napredak tehnologije. Prilagođavanje je imperativ jer ako neće Estetski hirurzi, drugi hoće. Endoskopske tehnike za lifting čela svojevremeno su najavljene kao – revolucija, a sada – zauzele su tek majušni deo prakse većine Estetskih hirurga jer su skupe, zahtevaju skupu opremu i anesteziju, hospitalizaciju i dug oporavak. Botox ih je potpuno potisnuo jer se pojavio na tržištu u isto vreme – kratka intervencija, bez anestezije, bez hospitalizacije posle intervencije, bez komplikacija ako se stručno radi. Rezultat jeste privremen,ali je efektan- u ostalom sve je u životu privremeno!”

BOTOX delotvorno i bez štetnih posledica ravna i uklanja bore na čelu i oko očiju, čime efikasno zamenjuje klasične komplikovane hirurške procedure (face-lifting gornje i srednje trećine lica).
BOTOX ne ostavlja ožiljke (nema rezova – samo ubod igle), a po ceni je nekoliko puta povoljniji.
BOTOX deluje krajnje lokalno – samo na mestu gde se rastvor ubrizgava i ne širi se van tog područja.
BOTOX tretman, osim što obuzdava i smiruje mimiku lica, sprečava produbljivanje bora i nastanak novih bora – kod mladjih korisnika.
BOTOX je pravi LEK ZA BORE – siguran i delotvoran.

Postupak aplikovanja je jednostavan i traje nekoliko minuta (za regiju čela i oko očiju). Dejstvo BOTOX tretmana traje od 7 do 9 meseci, nakon čega se postupak može ponoviti. BOTOX je izuzetno bezbedan LEK ZA BORE – ako ga aplikuje doktor koji je prošao obuku i ima iskustvo u oblasti Estetske hirurgije. Iskustvo i veština su važni zato što se šema mesta ubrizgavanja BOTOX-a treba prilagoditi prema pacijentu – jer su facijalna ekspresija i dinamika facijalnih mišića jedinstveni za svaku osobu.

Zanimljivo je da se BOTOX može davati celog života i da ni nakon dugotrajnog korišćenja – nema negativnih posledica, što je rezultat svih studija objavljenih u svetu. Dr William Ondo sa Baylor College of Medicine izjavio je da je prednost BOTOX-a nad drugim medikamentima u tome što je siguran, delotvoran i nema nus-pojava. Prava eksplozija korišćenja BOTOX-a počela je 2002. godine kada je američka Uprava za kontrolu hrane i lekova – FDA (Food and Drug Administration) poznata kao najrigoroznija u svetu, nakon petogodišnjeg ispitivanja BOTOX-a i njegovih posledica priznala taj preparat kao lek protiv bora. Na kraja navedimo i deo članka o BOTOX-u iz američkog magazina TIME : Neki protivnici Estetske hirurgije zapitali su se o etičkoj strani primene Botox-a ističući da nije moralno omogućavati “večnu mladost” u poznim godinama. No, dr Edward Luce, predsednik Američkog društva za plastičnu hirurgiju, veruje da to nije problematično.

“Ako medicina može ljudima da omogući mladolik izgled, koji ih čini srećnijim i samopouzdanijim, onda u tome ne vidim etičku dilemu”, zaključio je dr Luce. Dr Kramer iz Američke Asocijacije Estetskih hirurga zaključio je da je poslednjih godina upravo BOTOX najvažnija inovacija na području estetske hirurgije.

“Botox nam pruža najbolje rešenje za očne i bore na čelu. Ranije se za saniranje bora to područje moralo operisati komplikovanim hirurškim zahvatom, što je moglo ostaviti ožiljke i neke druge neželjene pojave”, istakao je dr Kramer. Zanimljivo je da dr Kamer nedelju dana pre dodele Oskara uopšte ne radi klasične plastične operacije nego samo tretman protiv bora BOTOX-om. Kao na pokretnoj traci, članovi i gosti Američke filmske akademije koja dodeljuje Oskara prolaze kroz njegovu ordinaciju. San o večnom mladalačkom izgledu lica sada je na dohvat ruke zahvaljujući BOTOX-u.

NAJVAŽNIJE O BOTOX TRETMANU:

BOTOX TRETMAN za zatezanje i uklanjanje bora odobren je od strane Američke agencije za hranu i lekove 2002. godine, kada je registrovan kao LEK ZA BORE. Milioni pacijenata svake godine sa zadovoljstvom koriste ovaj treman u SAD, Zapadnoj Evropi, Brazilu i Japanu.
BOTOX je pravi LEK ZA BORE – siguran i delotvoran.
BOTOX je izuzetno bezbedan LEK ZA BORE – ako ga aplikuje doktor koji je prošao obuku i ima iskustvo u oblasti Estetske hirurgije.
Efekat BOTOX tretmana vidljiv je već u prva 3 dana, a maksimalan efekat se dostiže za 5 do 7 dana. Efekat postepeno nestaje u periodu od 7do 9 meseci od momenta ubrizgavanja. Nakon toga se BOTOX tretman može ponoviti – i nema medicinskih ograničenja u broju ponovljenih tretmana!!!

11.990 din umesto 24.300 din
AKCIJA za PRVA 4.PACIJENATA

Zakažite konsultacije:
069/ 737 500
dr.brankotrklja@gmail.com

Pogledajte sve ponude