NEHIRURŠKO POVEĆANJE i OBLIKOVANJE GRUDI - sa DUGOTRAJNIM HIJALURONSKIM FILEROM i BIONIC SKELETOM

  • Naslovna
  • NEHIRURŠKO POVEĆANJE i OBLIKOVANJE GRUDI - sa DUGOTRAJNIM HIJALURONSKIM FILEROM i BIONIC SKELETOM

NEHIRURŠKO POVEĆANJE i OBLIKOVANJE GRUDI - sa DUGOTRAJNIM HIJALURONSKIM FILEROM i BIONIC SKELETOM

Hi-Tech metoda POVEĆANJA i KOREKCIJE GRUDI za 21.VEK

Lepe, pune i jedre ženske grudi oduvek su bile simbol ženstvenosti i privlačnog izgleda, a visoko se rangiraju i u savremenom doživljaju ženske lepote.

Eksponencijalni napredak nauke i novih tehnologija u 21.veku omogućio je da lepe grudi gotovo idealnog oblika i veličine - žene mogu imati i BEZ hirurške operacije, zahvaljujući NANO i BIO – tehnologiji I znanju i talentu Estetskog hirurga.

Estetska intervencija na grudima ima za cilj ne samo - POVEĆANJE grudi nego i - KOREKCIJU oblika, položaja, asimetrije i vraćanje JEDRINE grudi.

Pojavom Hi-Tech materijala POVEĆANJE i OBLIKOVANJE GRUDI sada se može uraditi - NEHIRURŠKOM metodom sa NAJNOVIJIM filerima na bazi NASHA - HIJALURONSKE KISELINE produženog TRAJANJA - do 3 godine, a koji su namenjeni za korekcije na TELU.

To su stabilni biorazgradivi, visokopročišćeni HIJALURONSKI fileri potpuno BIOKOMPATIBILNI sa ljudskim organizmom. Stvoreni NASHA tehnologijom, bez antigenskih primesa, dobili su i nova svojstva kao što su: VISKOZNI ELASTICITET i napredna TIKSOTROPNA svojstva, kao i REZILIJENTNOST.

Zato je novi izgled grudi potpuno prirodan!

Svi kvalitetni Hijaluronski fileri pokazuju i visoku HIDROFILNOST, a to će reći sposobnost PRIVLAČENJA - tkivne TEČNOSTI u količini do 10 puta VEĆOJ od količine aplikovanog filera.

ŠTA JE BIONIC SKELET?

Postavljanjem specijalnih MTX BIONIC kompozitnih niti u vidu mreže u mezodermu kože, formira se potkožni BIONIC SKELET - u cilju zatezanja kože, vraćanja jedrine, kao i definisanja oblika grudi.

KAKO SE IZVODI INTERVENCIJA:

Nehiruške intervencije ovog tipa su - neagresivne, brze i bezbedne, rade se u - LOKALNOJ ANESTEZIJI - bez ožiljka, bez dugog oporavaka i bez potencijalnih infekcija, DAKLE - bez onih rizika koje nosi KLASIČNA HIRURŠKA OPERACIJE grudi.

Dr BranT

Nano Klinika BRANT

Kontakt

BRANT 1

Takovska 5. 11000
Beograd,

+381 69 737 500

BRANT 2

Bulevar Oslobođenja 267
Beograd

+381 60 7 333 777

Radno vreme

Pon - Petak
09:00 - 20:00
Subota
10:00 - 15:00

Saveti naših Estetskih hirurga:
Sve što ste želeli da pitate u vezi Estetske hirurgije: